Praca Centralna Baza Ofert - Chojna
- Centralna Baza Ofert Gryfino
- Centralna Baza Ofert Pyrzyce
- Centralna Baza Ofert Kostrzyn Nad Odrą
- Centralna Baza Ofert Szczecin
- Centralna Baza Ofert Barlinek
- Centralna Baza Ofert Stargard
- Centralna Baza Ofert Gorzów Wielkopolski
- Centralna Baza Ofert Słubice
- Centralna Baza Ofert Sulęcin
- Centralna Baza Ofert Strzelce Krajeńskie
- Centralna Baza Ofert Nowe Kurowo
- Centralna Baza Ofert Gądków Wielki
- Centralna Baza Ofert Drezdenko
- Centralna Baza Ofert - wszystkie oferty
POMOC KUCHENNA
Numer oferty: StPr/24/0765Obowiązki:pomoc w przygotowywaniu potrawWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychWykształcenie:zasadnicze zawodoweZawód:Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)Pozostałe wymagania:Zmiany od 09.00 do 19.00 co dr...
KONSERWATOR
Numer oferty: StPr/24/0226Obowiązki:Wykonywanie prac konserwatorskich, naprawa bieżących, monitorowanie stanu technicznegoWymagania:Wymagania pożądane:Wykształcenie:zasadnicze zawodoweMiejsce pracy: Dworcowa 3, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskieRodzaj umowy: Umowa o pracę na c...
OPIEKUNKA OSÓB STARSZYCH
nowa ofertaNumer oferty: StPr/24/0413Obowiązki:Opieka nad osobami starszymi i niepełnosprawnymi, tj. pomoc w czynnościach higienicznych, zmiana pampersów, pojenie, karmienie, transfer z łóżka na wózek, organizacja czasu wolnego.Wymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:podstawoweMiejsce pracy: 78-400 Sitno 1...
GLAZURNIK
Numer oferty: StPr/24/0247Obowiązki:kładzenie płytek, wykonywanie elewacjiWymagania:Wymagania pożądane:Umiejętności i uprawnienia:Prawo jazdy kat. BWykształcenie:zasadnicze zawodowePozostałe wymagania:doświadczenie zawodowe mile widzianeMiejsce pracy: 74-510 Gogolice 15/2, powiat: gryfiński, woj: za...
STAŻYSTA/MŁODSZY ASYSTENT
Numer oferty: StPr/24/0243Obowiązki:Sprawowanie nadzoru sanitarnego nad przestrzeganiem: - warunków produkcji, transportu, przechowywania i sprzedaży żywności, materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością;- warunków bezpieczeństwa żywności w zakładach żywienia zbiorowego;- warunków produkcji produkt...