Praca Centralna Baza Ofert - Malinie
- Centralna Baza Ofert Tuszów Narodowy
- Centralna Baza Ofert Mielec
- Centralna Baza Ofert Durdy
- Centralna Baza Ofert Piątkowiec
- Centralna Baza Ofert Cmolas
- Centralna Baza Ofert Nowa Dęba
- Centralna Baza Ofert Chmielów
- Centralna Baza Ofert Pustków
- Centralna Baza Ofert Kolbuszowa
- Centralna Baza Ofert Tarnobrzeg
- Centralna Baza Ofert Brzeźnica
- Centralna Baza Ofert Góra Motyczna
- Centralna Baza Ofert Staszów
- Centralna Baza Ofert - wszystkie oferty
KIEROWCA KAT.B
Numer oferty: StPr/24/0633Obowiązki:Rozwożenie zamówień na terenie Mieleca i okolic.I zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)10-18 (sobota, niedziela) Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:prawo jazdy BWymagania pożądane:W...
HYDRAULIK/MONTER URZĄDZEŃ I INSTALACJI GRZEWCZYCH
Numer oferty: StPr/24/0639Obowiązki:Hydraulik/monter urządzeń i instalacji grzewczychWymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:brak lub niepełne podstawowePozostałe wymagania: prawo jazdy kat. B, doświadczenie w pracy z elektronarzędziami, dokładność i sumienność w wykonywaniu swoich obowiązków br...
POMOC KUCHENNA
Numer oferty: StPr/24/0635Obowiązki:Przygotowywanie potraw kuchni polskiej pod usługi wyłącznie cateringoweI zmiana 6-14, II zmiana 14-22 (od poniedziałku do piątku)I zmiana 10-18 (sobota, niedziela)Bar w Szpitalu w Mielcu ul. Żeromskiego 22Wymagania:Wymagania pożądane:Wykształcenie:zasadnicze zawod...
OPERATOR MASZYN STEROWANYCH NUMERYCZNIE (MAZAK, HAAS, DOOSAN)
Numer oferty: StPr/24/0630Obowiązki:Operator maszyn sterowanych numerycznie (MAZAK, HAAS, DOOSAN)Wymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe średnie zawodowe Pozostałe wymagania:Doświadczenie w obsłudze obrabiarek MAZAK, HAAS (obrabiarki 3,4 i 5-cio osiowe) doświadczenie w obsłu...
POMOC KUCHENNA
Numer oferty: StPr/24/0399Obowiązki:praca w godz. 10-18praca w weekendyWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia: organizacja czasu pracy umiejętność pracy w zespole książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych Wykształcenie:zasadnicze zawodoweWymagania pożądane:Wykształcenie:śred...
KUCHARZ
Numer oferty: StPr/24/0398Obowiązki:praca w godz. 10-18praca w weekendyWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia: organizacja czasu pracy książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych umiejętność pracy w zespole znajomość dań kuchni polskiej Wykształcenie:zasadnicze zawodoweWymagan...
KONTROLER /INŻYNIER JAKOŚCI
Numer oferty: StPr/24/0513Obowiązki:Kontroler/inżynier jakości - produkcja zespołów i części (lotnictwo, przemysł ciężki, energia odnawialna itp.)Wymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:średnie zawodowe, techniczneWymagania pożądane:Wykształcenie:wyższe (w tym licencjat), technicznePozostałe wym...