Praca Centralny - Kołobrzeg
DYREKTOR TECHNICZNY
nowa ofertaNumer oferty: StPr/24/0944Obowiązki:* Ustalanie i opiniowanie zakresu prac inwestycyjnych stosownie do zatwierdzonych planów i środków finansowych bedących w dyspozycji Spółki*Nadzór nad eksploatacją zasobów wodnych i gospodarki ściekowej*Promowanie rozwoju i postępu technicznego spółki*Udział w pla...
POKOJOWA
nowa ofertaNumer oferty: StPr/24/1801Obowiązki:Utrzymanie porządku w miejscu pracyWymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:brak lub niepełne podstawowePozostałe wymagania:solidność, czystość , uprzejmość, kultura osobista, skrupulatność, doświadczenie zawodowe ( mile widziane), oferta skierowana również dla...
PRACOWNIK ADMINISTRACYJNO-BIUROWY
Numer oferty: StPr/24/0424Obowiązki:prowadzenie bieżącej dokumentacji biurowej, obsługa klienta, wystawianie fakturWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Obsługa komputera Wykształcenie:średnie ogólnokształcącePozostałe wymagania:dobra organizacja pracy, komunik...
KASJER- SPRZEDAWCA
Numer oferty: StPr/24/1300Obowiązki:Profesjonalna obsługa Klienta oraz kasy fiskalnej, dbanie o prawidłową jakość i ekspozycję towarów, dbanie o czystość. Prac w Polo Market. W godz. 6-14, 14-22 równeiż w weekendy.Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla cel...
KIEROWCA KAT. B
Numer oferty: StPr/24/1286Obowiązki:Rozwożenie pieczywa i innych wypieków. Praca w godz. 3-9. Praca na terenie powiatu kołobrzeskiego.Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych prawo jazdy kat. B Wykształcenie:brak lub niep...
POMOCNIK PIEKARZA
Numer oferty: StPr/24/1284Obowiązki:Pomoc przy wypiekaniu pieczywa i innych wypieków. Praca w godz. 16-23.Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWykształcenie:brak lub niepełne podstawoweMiejsce pracy: Plac Wolności 1, 78...
PIEKARZ
Numer oferty: StPr/24/1283Obowiązki:Wypiekanie pieczywa i inyych wypieków. Praca w godz. 16-23.Wymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWymagania pożądane:Wykształcenie:zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: piekarz...
MECHANIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH
Numer oferty: StPr/24/0416Obowiązki:Naprawa pojazdów samochodowych i ciężarowychWymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:zasadnicze zawodowePozostałe wymagania:znajomość branży, min. 1 rok doświadczenia zawodowegoMiejsce pracy: Kołobrzeska 4, 78-230 Karlino, powiat: białogardzki, woj: zachodniopo...
KIEROWNIK WARSZTATU
Numer oferty: StPr/24/0415Obowiązki:Zarządzanie warsztatem, nadzór nad praca mechaników, zamawianie części.Wymagania:Wymagania konieczne:Wykształcenie:średnie zawodowePozostałe wymagania:wykształcenie min. średnie, znajomość branży, min. 1 rok doświadczenia zawodowegoMiejsce pracy: Kołobrzeska 4, 78...
STANOWISKO URZĘDNICZE DS. KSIĘGOWOŚCI PODATKOWEJ
Numer oferty: StPr/24/1272Obowiązki:Wszystkie informacje znajdują się na stronie BIP Urzędu Gminy Siemyśl:https://bip.siemysl.pl/bip/urzad-gminy/nabor-kandydatow-na-wolne-stanowiska-pracy/nabor-kandydatow-na-wolne-stanowiska-pracy-w-urzedzie-gminy-siemysl/aktualne-oferty-pracyPo zdanym egzaminie urz...
KELNER*
Numer oferty: StPr/24/0920Obowiązki:obsługa gości korzystających z usług restauracji w porze śniadań, lunchu oraz obiadokolacji, znajmość specyfiki pracy oraz wysoka jakość obsługi gościa, przygotowanie sali bufetowej przed i po posiłkach, utrzymanie czytości w miejscu pracyWymagania:Wymagania konie...
KIEROWNIK DS GASTRONOMII
Numer oferty: StPr/24/0921Obowiązki:ZARZĄDZANIE BIEŻĄCĄ DZIAŁALNOŚCIĄ DZIAŁU USŁUG GASTRONOMICZNYCH, OPRACOWYWANIE I WDRAZANIE MENU, PLANOWANIE I KOORDYNOWANIEWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWykształcenie:średnie o...
KUCHARZ*
Numer oferty: StPr/24/0923Obowiązki:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWymagania:Wymagania konieczne:Umiejętności i uprawnienia:Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznychWykształcenie:zasadnicze zawodowe, gastronomiczneZawód:Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)Miejsce pracy: NADMORSKA 13, 72-3...